Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Această politică de confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale atunci când utilizați acest website. Vă rugăm să citiți cu atenție această politică și să o înțelegeți înainte de a furniza orice informații personale.

Colectarea informațiilor personale

Putem colecta informații personale în următoarele moduri:

  1. Informații furnizate de dvs.: Atunci când utilizați acest website, este posibil să ne furnizați anumite informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail sau alte detalii de contact.

  2. Informații colectate automat: Pe măsură ce navigați pe acest website, pot fi colectate automat anumite informații despre dvs. și despre modul în care utilizați website-ul, inclusiv adresa IP, tipul de browser, paginile web pe care le accesați și alte informații de acest fel.

Utilizarea informațiilor personale

Informațiile personale colectate pot fi utilizate în următoarele scopuri:

  1. Pentru a vă furniza și a vă administra serviciile solicitate.

  2. Pentru a răspunde la întrebările sau solicitările dvs. și pentru a vă oferi asistență tehnică.

  3. Pentru a vă trimite actualizări, newslettere sau alte comunicări relevante despre produsele și serviciile noastre.

  4. Pentru a îmbunătăți și a personaliza experiența dvs. pe acest website și pentru a ne ajuta să dezvoltăm și să îmbunătățim produsele și serviciile noastre.

  5. Pentru a respecta legile și reglementările aplicabile.

Divulgarea informațiilor către terți

Nu vom vinde, distribui sau transfera informațiile dvs. personale către terți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor în care legea ne obligă să o facem sau când este necesar pentru a furniza serviciile solicitate de dvs.

Securitatea informațiilor

Adoptăm măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile dvs. personale împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării lor. Cu toate acestea, nicio metodă de transmitere a informațiilor prin intermediul internetului sau de stocare electronică nu este 100% sigură, iar în ciuda eforturilor noastre de a proteja informațiile dvs. personale, nu putem garanta securitatea absolută a acestora.

Cookie-uri

Acest website poate utiliza cookie-uri și tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. online și pentru a colecta informații